Здравейте,купих си едни джанти за алфата 145 ,но разбирасе само едно нещо забравих да погледна когато ги купих и точно то се оказа фатално,та когато сложих джантите опряха одзад в спирачните апрати и едни фланци 5 мм ще ми свършат работа,но искам да попитам фланците тежът ли на колата ще я препънат ли изобщо нещо отрицателно за тях има ли,че още се чудя да ги продавам и да търся нови или да купя фланци и ако може да ме ориентирате малко как са цените за 5 мм в сервиза ми казаха 25 лв за брой нормално ли е това?Мерси!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фланци за Алфа 145
Collapse
X
-
Няма да имаш проблем с 5мм фланец. Може да си търсиш от QV/ti, на тях се слага оригинално на предните колела. Или си направи на стругар, ако ти се струват много тия пари.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Имам за 156 с 5 отвора но могат да се разпробият и с 4 ,централния отвор трябва да е същия от оригинален спирачен диск са.Имам 2 бр ще ти ги дам за 10 лв ,толкова ми взеха за да ги изрежат.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Отиваш в магазин за лада и си взимаш 2 броя за 10 лв
Има и универсални: http://tuning-parts.bg/browse/category/id/136/
За 5мм не е необходимо фланеца да има централен отвор за фиксиране на джантата.Оригиналния е достатъчно дълъг за да се покаже достатъчно и след фланеца и да фиксира джантата.Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
Comment